2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Plaukų aksesuarai Jūsų svarbiausiai dienai gyvenime

Nuotakos visada nori susikurti originalų ir nepriekaištingą įvaizdį savo didžiąją dieną. Žinoma, suknelė yra pati svarbiausia detalė TĄ dieną, tačiau pasirinkti tinkamus aksesuarus yra ne mažiau svarbu ir įdomu. Tinkamas diržas, ypatinga tiara, specialiai šiai progai pasirinkti auskarai... Visa tai yra svarbi Jūsų vestuvinio įvaizdžio detalė. Šį sezoną PRONOVIAS daug dėmesio skyrė plaukų aksesuarams, kurie užtikrins, jog nuotakos įvaizdis bus originalus ir nepriekaištingas.


Kristalais inchrustuotos galvos juostos, tiaros, segtukai ir segės tobulai papildys Jūsų vestuvinį įvaizdį ir privers suspindėti.

Labiau romantiškoms nuotakoms tobulas pasirinkimas gali būti galvos juostos su gėlių motyvais ar smeigtukai su deimantiniais drugeliais, kurie suteiks šiek tiek bohemiško, nepriklausomo, tačiau magiškai romantiško dvelksmo.


Jeigu esate labiau klasikinė nuotaka ir tikitės savo vestuvių dieną būti autentiška princesė, deimantinės ir antikinių brangakmenių galvos juostos ir tiaros turėtų būti kaip vienas privalomųjų aksesuarų TĄ dieną.

PRONOVIAS taip pat siūlo aksesuarus ir labiau minimalizmą mėgstančios kosmopolitinėms nuotakoms. Rinkitės mažiau pompastiškas ir šiek tiek delikatesnius galvos papuošalus, juostas ar tiesiog sidabrinės spalvos laumžirgio segę ar plaukų smeigtukus. Paminėtieji aksesuarai pridės papildomo žavesio, tačiau nepavers Jūsų blizgia princese.


Yra šimtas ir vienas būdas kaip savo plaukus galite papuošti įvairiausiai aksesuarais. Nuotakos plaukų aksesuarų šiomis dienomis vis dar privengia ir renkasi tiesiog tradicinius papuošalus: vėriniai, auskarai, apyrankės. Nebijokite eksperimentuoti, derinti ir puošti savo garbanų. Būsite ne tik išskirtinė, tačiau ir šiuolaikiška nuotaka.

Mūsų salone profesionalios konsultantės ir stilistės taip pat padės prisiderinti aksesuarus prie Jūsų vestuvinės suknelės. Visą aksesuarų asortimentą rasite čia.

2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Vestuvinės suknelės 2017: ką apie tai verta žinoti?

Pavasariui įsibėgėjus, vis labiau pradedama ruoštis vienai svarbiausių gyvenimo švenčių – vestuvėms. Jei šį įvykį planuojate vasarą, tai, ko gero, nemaža dalis darbų jau yra suplanuota, na, o likusiems – taip pat svarbu skirti ypatingą dėmesį, tik tokiu atveju galėsite būti tikri, kad šventė bus nepakartojama. Vestuvinė suknelė yra vienas pagrindinių šios šventės akcentų, todėl jos pasirinkimui vertėtų skirti daug laiko ir pastangų. Vis dėlto, kiekviena nuotaka, rinkdamasi vestuvinę suknelę, neišvengia daugybės įvairių klausimų: kokios vestuvinės suknelės madingos šiuo metu; kas geriau –  vestuvinių suknelių nuoma ar vestuvinių suknelių pardavimas. Vestuvinę suknelę išsirinksite kur kas paprasčiau bei greičiau, jei perskaitysite šį straipsnį – jau netrukus atsakysime į svarbiausius klausimus.


Ką rinktis – vestuvinių suknelių nuomą ar pardavimą?

Įdomu tai, kad tikslaus ir aiškaus atsakymo į šį klausimą tiesiog nėra, kadangi kiekvienu atveju jūsų laukia tam tikri privalumai ir tik juos žinodamos, galėsite nuspręsti, kuris variantas geriausiai tinka jūsų atveju. Kalbant apie vestuvinių suknelių nuomą, reikėtų pabrėžti, jog dažniausiai tai yra pigesnis variantas nei vestuvinės suknelės pirkimas, be to, idealiai tinka toms merginoms, kurios nenori turėti savo spintoje  drabužių, kurių daugiau niekada nedėvės. Na, o vestuvinių suknelių pardavimas siūlo priešingas galimybes – tikėtina, kad teks gerokai plačiau atverti piniginę, tačiau galėsite pasilikti apdarą, kuris primins pačią gražiausią šventę ir  teiks pačias geriausias emocijas. Beje, jei vieną dieną suprasite, kad vis dėlto, šio drabužio jums daugiau tikrai nebereikia, visada išlieka dar viena galimybė – suknelę  galite parduoti. Na, o jei apie tokią galimybę svarstote jau nuo pat pirmos suknelės įsigijimo dienos, ilgai laukti nevertėtų, kadangi bėgant metams toks pirkinys praranda ne tik puikią pirminę išvaizdą, bet ir vertę.


Svarbiausia – turėti viziją

Nusprendus, kuris pasirinkimas yra geriausias jūsų atveju, negalima pamiršti ir dar vieno, ne ką mažiau svarbaus dalyko: atminkite, kad jūsų paieškos bus kur kas paprastesnės tuo atveju, jei turėsite viziją, kokios suknelės iš tiesų norite. Taigi, kuo anksčiau pradėsite galvoti apie tai, kokia suknelė reikalinga, tuo geriau – pakaks laiko norui išgryninti. Na, o, jei nesate dar tvirtai apsisprendusi, kokiu suknele norite pasipuošti, atkreipkite dėmesį į tam tikrus kriterijus: figūros ypatumus, drabužio stilių, naujausias mados tendencijas. Aiški vizija iš šimtų skirtingų suknelių leis išsirinkti tik labiausiai patinkančias.

Ar tikrai gerai jaučiatės dėvėdamos suknelę?


Specialistai paprastai rekomenduoja išsirinkti bent 4 – 5 sukneles favorites, iš kurių viena ir galėtų tapti tuo apdaru, kuriuo ir puošitės šventės dieną. Ir ką daryti tuomet, kuomet visos suknelės favoritės yra puikios, tad išsirinkti tą vienintelė atrodo labai sunki užduotis? Viena gudrybė padės priimti lemiamą sprendimą: rinkitės tą suknelę, kuri geriausiai tinka prie jūsų figūros ir kurią dėvėdamos jaučiatės geriausiai – tai garantuos puikų galutinį rezultatą.

O gal reikalingos dvi suknelės?..

Vis daugiau ir daugiau nuotakų renkasi galimybę dėvėti net dvi vestuvines sukneles gražios šventės metu: viena suknelė yra  dėvima oficialios dalies metu, kita – prasidėjus šventiniam pobūviui. Dar prieš pradėdamos suknelės paieškas turite sau atsakyti į klausimą: kiek suknelių reikia jums? Jei ir jūs norite pasipuošti dviem vestuvinėmis suknelės, tokiu atveju  iš anksto verta nusiteikti tam, kad paieškos bus šiek tiek ilgesnės ir pareikalaus daugiau pastangų, o taip pat – turėti aiškią viziją, kaip turės atrodyti abi suknelės.


Vestuvinių suknelių salone SANTA  - visada esate laukiamos

Norite greitų ir lengvų vestuvinės suknelės paieškų? Jūsų visada laukia vestuvinių suknelių salonas SANTA. Viskas, ko jums reikia, tai – tik turėti viziją, kaip norite atrodyti savo vestuvių dieną ir rasti bent truputį laiko savo įtemptoje dienotvarkėje vizitui pas mus – malonaus pokalbio metu aptarsime, kokios suknelės pageidaujate ir pasiūlysime tinkamiausius variantus. Nuolat atnaujiname salono suknelių pasiūlą, atsižvelgdami į  naujausias tendencijas. Atstovaujame visame pasaulyje garsią kompaniją PRONOVIAS, kurios gaminiai niekada nepalieka abejingų. Tobulam šventiniam įvaizdžiui sukurti, reikalinga ne tik vestuvinė suknelė, bet ir išskirtiniai, puošnūs aksesuarai – priderinsime labiausiai tinkančius prie pasirinktos suknelės. Nuoširdus dėmesys, profesionalūs patarimai bei įžvalgus, atsižvelgimas į naujausias mados tendencijas bei kitus kriterijus, garantuos, kad savo šventės dieną atrodysite nepakartojamai.



Vestuvės – viena svarbiausių dienų jūsų gyvenime, o vestuvinė suknelė – vienas iš tų drabužių, kurio pasirinkimui reikėtų skirti ypatingą dėmesį. Tegul šventinis pasiruošimas būna džiugus, o vestuvinės suknelės pasirinkimas – greitas ir malonus procesas kartu su vestuvinių suknelių salonu SANTA.

2017 m. kovo 15 d., trečiadienis

Išskirtinis SANTA salono ir Oksanos Pikul – Jasaitienės pasiūlymas nuotakoms tik kovo 14-17 dienomis!


Kiekviena nuotaka savo vestuvių dieną nori atrodyti tobulai, tačiau tam, kad sukurtum tobulą nuotakos įvaizdį, neužtenka tik suknelės ir jaunikio, tam reikia kur kas daugiau. Bateliai, aksesuarai, puokštė, šukuosena ir, žinoma, makiažas. Prisilietus prie kiekvieno iš šių akcentų tobulas nuotakos įvaizdis garantuotas!

Siekiant sukurti tobulą jaunosios įvaizdį mes į pagalbą pasikvietėme makiažo meistrę Oksaną Pikul – Jasaitienę, kuri užtikrins, jog vestuvių dieną Jūsų makiažas bus tobulas bei išskirtinis. Todėl tik kovo 14-17 dienomis kiekvienai nuotakai įsigijusiai ar išsinuomavusiai vestuvinę suknelę salone SANTA bus dovanojamas ir vestuvinis makiažas, kurį atliks Oksana Pikul-Jasaitienę.

Tai puiki galimybė suderinti du būtiniausius nuotakos įvaizdžio elementus: tobulą vestuvinę suknelę ir tobulą nuotakos makiažą.

Lauksime Jūsų atvykstant Vestuvinių ir proginių suknelių salone SANTA, adresu Pamėnkalnio g. 19, Vilnius. Paskubėkite, pasiūlymas galioja tik 4 dienas!

2017 m. kovo 9 d., ketvirtadienis

Po dvejus metus trukusių derybų Amerikiečių dizainerės SHERRI HILL proginės suknelės jau ir salone SANTA!


SHERRI HILL dizainerė ir jos vardo prekinis ženklas, kilęs iš Amerikos, žinomas, net tik valstijose, tačiau ir visame pasaulyje. Unikalios ir išskirtinės SHERRI HILL proginės ir vakarinės suknelės yra geidžiamos tiek Holivudo garsenybių, tiek ir paprastų, stilių ir aukštąją madą mėgstančių moterų visame pasaulyje. SHERRI HILL proginių suknelių kolekcijas galime matyti tiek įvairiose madų savaitėse, tiek ant raudonojo kilimo ar pasaulinio lygio Miss konkursuose.

Deja, bet Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių moterims šis prekinis ženklas buvo sunkiau prieinamas, kadangi SHERRI HILL suknelių minėtoses valstybėse nebuvo galimybės įsigyti. Tačiau, vedami didelių norų ir užsispyrimo, po atkaklių bandymų prisivilioti SHERRI HILL prekinį ženklą į Lietuvą, pagaliau gali šauti šampaną ir švęsti pergalę vardan visų Lietuvos moterų!

Dėl įvairių patikrinimų, ar Lietuvos rinkai reikalingas šis prekinis ženklas, ar SANTA salonas yra pakankamai geras, jog galėtų būti SHERRI HILL distributoriumi Baltijos šalyse, derybos su šia kompanija buvo ypač sudėtingos ir užsitęsė net dvejus metus! Tačiau, pagaliau jos davė vaisių ir nuo  šios akimirkos salonas SANTA yra oficialus ir vienintelis SHERRI HILL atstovas Baltijos šalyse! Ši pergalė suteiks galimybę visoms Lietuvos moterims susipažinti su dar vienu visame pasaulyje žinomu, nepriekaištingos kokybės prekiniu ženku SHERRI HILL. Tai ne tik salono SANTA, tačiau ir visų mūsų šalie divų laimėjimas!

Apie SHERRI HILL

SHERRI HILL tai mados dizainerė ir verslininkė kilusi iš Oklahomos, JAV ir specializuojasi formalių vakarinių drabužių kūryboje. Dizainerės kuriamos išskirtinės kolekcijos atspindi šiuolaikinės moters madingą gyvenimo būdą ir siekį įkūnyti tikrą deivę! Kiekvienas įvaizdis yra kuriamas siekiant dar geriau prisitaikyti prie moteriškų formų ir padaryti jį ne tik stilingą, tačiau ir dėvimą.


SHERRI HILL kaip dizainerės karjera prasidėjo tuomet, kai įvairiuose Miss USA, Miss Visata ir Miss Amerika konkursuose dalyvės laimėjo titulus vilkėdamos būtent SHERRI HILL sukneles. Dabar Hill’su šeimos verslas turi daugiau nei 1000 parduotuvių, kurios yra įsikūrusios 30 pasaulio šalių. Hll’su pagrindinė būstinė yra Austin’e, Texas’e. Kompanijai taip pat priklauso dizaino studijos ir parodų sale Atlantoje.

MISIJA

SHERRI HILL atsidavimas dizainui yra akivaizdus jos nuostabių audinių su apsiuvais pasirnkime ir naujoviškų derinių kombinacijose, kuriomis siekiama išryškinti geriausius kiekvienos moters bruožus.

Naująją SHERRI HILL proginių suknelių kolekciją rasite ČIA