2017 m. birželio 20 d., antradienis

Vestuvinių šukuosenų tendencijos

Vestuvių planavimas ir tobulas nuotakos įvaizdžio sukūrimas užtrunka ne vieną mėnesį. Įprastai, nė viena vestuvių planavimo dalis nebūna palikta kaip savaime suprantama. Kiekviena detalė turi būti kruopščiai suplanuota ir apgalvota. Štai kodėl vestuvinę šukuoseną deriname prie vestuvinės suknelės, makiažą prie šukuosenos ir taip toliau. Kalbant apie vestuvinės suknelės ir šukuosenos sąsają, pirmiausia turėtumėte išsirinkti suknelę, o tik po to turėtumėte svarstyti kokią šukuoseną pasirinksite vestuvių dieną. Taip sukursite tobulą, stilingą ir išbaigtą nuotakos įvaizdį.

Kiekviena detalė yra nepaprastai svarbi, todėl jūsų plaukai ir makiažas yra būtini elementai, kurie padės visiškai užbaigti Jūsų įvaizdį. Jeigu galvojate, jog suknelė yra VISKAS, jūs klystate. Suknelė gali būti nepaprastai graži, tačiau prie jos deranti šukuosena ir makiažas padarys ją tiesiog stebuklingą. Nemanykite, jog išsirinkus savo svajonių suknelę, galite pamiršti kitus dalykus. Šukuosena, makiažas, manikiūras, pedikiūras, aksesuarai ir kiti, atrodo mažiau svarbūs dalykai, yra tiesiog privalomi. Visame kame turi būti suderinamumas.

Tam, kad vestuvių dieną atrodytumėte puikiai ir galėtumėte džiaugtis išbaigtu vestuviniu įvaizdžiu, likus keliems mėnesiams iki vestuvių jūs turėtumėte apsilankyti pas savo darbą išmanantį plaukų specialistą, kuris Jums galės pasiūlyti ne vieną šukuosenos variantą. Tada kuomet jau būsite tikra dėl savo vestuvinės suknelės, šukuosenos pasirinkimas bus ne toks sudėtingas, kadangi žinosite koks plaukų stilius geriausia dera prie Jūsų pasirinktos vestuvinės suknelės.
KASOS
Jeigu Jūsų vestuvinė suknelė yra panaši į naujos 2018-tųjų metų PRONOVIAS prieš kolekcijos suknelę RAIKA, kuri išsiskiria illusion efektu priekyje ir nugaroje, būtų nuostabu, jeigu šias magiškas detales parodytumėte ir kitiems, neuždengiant nugaros palaidais plaukais. Todėl galite drąsiai rinktis, vieną šio sezono trendų - kasą.

Pintos kasos jau keletą sezonų yra ant bangos, o nuotakoms jos ypač patinka dėl to, jog suteikia šiek tiek bohemiško prieskonio, tačiau kartu atrodo ir labai elegantiškai. Kitas puikus dalykas renkantis kasą yra tas, jog ta kasa gali būti labai įvairi. Silpnai supinta kasa, prancūziško pynimo kasa ar kitokio tipo stilingas pynimas.
SEMI UP-DO (PUSIAU SUKELTI PLAUKAI)
Jūs taip pat galite rinktis pusiau pintą kasą, paliekant dalį savo plaukų palaidų, o kitą dalį galite supinti arba surišti į kuodelį. Taip pat galite pridėti ir šiek tiek blizgių detalių, aksesuarų, tokių kaip tiaros, gėlių karūnos ar lankeliai.

Pusiau pinta kasa taip pat puikiai derės su suknelėmis, kurios yra ypač atviros nugaroje ir turi žemą iškirptę, kadangi pusiau pintų plaukų šukuosena sušvelnins nuogumą, tačiau neuždengs viso nugaros grožio, kaip tą padarytų visiškai palaidi plaukai. Vis tik, jeigu dėvėsite suknelę su aukšta apykakle ar bateu (apykaklė aplink raktikaulį) formos iškirpte, siūlytume plaukus sukelti šiek tiek į viršų, taip suteiksite suknelei tęstinumą ir sušvelninsite figūrą.

UP DO (SUKELTI PLAUKAI)
Modernusis UP - DO šukuosenos variantas reiškia, jog plaukai turėtų būti aukštai sukelti ar kažkaip surišti. Šiai kategorijai galime priskirti įvairius aukštai surištus/supintus kuodus, kurie gali būti giežti ir glotnūs, ar mažiau tvirti su laisvesnėmis sruogomis. Tokios šukuosenos yra gan dažnas pasirinkimas nuotakų tarpe, kadangi į aukštą kuodą surišti ar supinti plaukai atrodo tvarkingai, labai dailiai, o tuo pačiu nevargina krisdami ant veido ir akių.

Tačiau, jeigu šis šukuosenos variantas neatitinka Jūsų asmenino skonio, visuomet galite rinktis ir žemai surištą/supintą kuodą, kuris bus mažiau griežtas, tačiau taip pat nepaprastai dailus ir tvarkingas. Toks kuodas taip pat turi daug variacijų. Jis gali būti surištas paprastu būdu, gali būti pinamos dvi kasos ir iš jų sukamas kuodas arba tiesiog galite pasirinkti klasikinį balerinos kuodelį.
PALAIDI PLAUKAI
Kad ir kokią šukuoseną nuotaka pasirinktų, vakaro pabaigoje smagiau plaukus tiesiog pasileisti ir atsipalaiduoti, nuo tvirtai surištų plaukų ar supintų kasų. Jeigu palaidi plaukai yra vienas Jūsų mėgiamiausių plaukų šukavimo būdų ir su tokia šukuosena jaučiatės patogiai - Jums pasisekė, kadangi šį sezoną palaidi plaukai taip pat yra ant bangos.

Tiesa yra tokia, kad dauguma nuotakų vis tik dažniausiai pasirenka surištų arba pusiau surištų plaukų šukuoseną ir palyginti tik ne didelė dalis renkasi visiškai palaidų plaukų šukuosenas, tačiau toks plaukų sušukavimo variantas yra tarp populiariausių šio sezono tendencijų.  Ir turime pripažinti, kad atrodo išties puikiai! Nuotakos, kurio pasirenka palaidus plaukus dažnai savo įvaizdžiui suteikia daugiau lengvumo, laisvumo ir vėjavaikiškumo.

Visai nesvarbu ar Jūsų plaukai ilgi ar trumpi, palikti juos palaidus visuomet bus geras pasirinkimas. Tačiau, jeigu nuspręsite išties pasirinkti palaidų plaukų šukuoseną, kuria pasirūpinsite galbūt net ir pati, vis tiek turėtume apsilankyti pas plaukų specialistą, kad vestuvių dieną Jūsų plaukai atrodytų nepriekaištingai. Galbūt reikėtų juos kažkaip stilingiau pakirpti, kad gražiau kristų, ar padažyti. O galbūt šiek tiek atgaivinti, kad plaukai atrodytų sveiki ir gražūs. Taip pat turime paminėti, jog palaidi plaukai padės sukurti labiau neformalų ir natūralų įvaizdį, kuris vestuvių dieną tikrai padės Jums suspindėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą