2017 m. gegužės 24 d., trečiadienis

Bridal Fashion Week: 2017 metų vestuvinių suknelių tendencijos


Galbūt Jūs tekėsite tik kartą, tačiau Vestuvių mados savaitė (eng. Bridal Fashion Week) vyksta keletą kartų per metus, o tai reiškia naujas bei atnaujintas idėjas, kurios yra nuolatos tobulinamos ir pateikiamos viso pasaulio nuotakoms. Žinoma, mes mėgstame klasiką, tačiau kiekviena nuotaka planuodama savo vestuves ieško naujų siluetų, atspalvių ir detalių, kurios sukurtų nepamirštamą vestuvinį įvaizdį. Nuo apatinio trikotažo stiliaus įkvėptų vestuvinių suknelių iki įspūdingų vadinamųjų kapų (eng.cape) ir vestuvinių skraisčių. Visa tai ir dar daugiau buvo matoma dar visai neseniai praūžusioje Vestuvių mados savaitėje – Fashion Bridal Week.

3D papuošimai


3D detalės turi gebėjimą paprastą vestuvinę suknelę paversti meno kūriniu. Šį kartą vestuvių mados savaitėje buvo matomas tikras šios tendencijos sprogimas. Įspūdingi ornamentai, aplikacijos, plunksnos ir dar daugiau naujų idėjų, kurios tiesiog mirgėjo ant podiumų.

Kapos/palerinos/skraistės/apsiaustai (Capes & Capelets)


Nuotakos, jūs tikrai nusilenksite vienam didingiausių ir karališkiausių vestuvinių aksesuarų po tiaros : tai vadinamosios kapos/palerinos/skraistės/apsiaustai (cape & capelet). Tiesiog šis aksesuaras turi daugybę jam tinkančių apibūdinimų. Tai Viktorijos laikų aksesuaras, kuris sugrįžo ir sugrįžo su trenksmu. Tai aksesuaras, kuris šaukte šaukia "Yes, Queen"! Šį sezoną tokios kapos yra naudojamos kaip apsiaustai ar skraistės, kurios tarsi kaskada nuvilnija žemyn ir atrodo lyg ilgas šleifas sukurdamas ypač efektingą nuotakos įvaizdį.

Dizainas įkvėptas apatinio trikatožo stiliaus


Aistringas ir kartu švelnus bei mielas vestuvinis įvaizdis. Tai toks dizainas kuomet apatinio trikotažo elementai yra įkomponuojami į vestuvinės suknelės dizainą. Ir šį sezoną dizaineriai ir nuotakos šią tendenciją priėmė itin palankiai. Ši tendencija išsiskiria korseto tipo viršutine suknelės  dalimi, taip pat išskirtiniu slystančiu šilko audiniu, skaidriais, permatomais audiniais, giliomis iškirptėmis ir giliais skeltukais ties kojomis.

Apnuoginti pečiai


Šį sezoną daugybė dizainerių atiduoda duoklę nuotakos pečiams ir stengiasi arba juos atidengti arba kažkaip ypatingai juos pabrėžti. Šiltąjam sezonui ypač tinkanti tendencija į Jūsų šventę įneš moteriško seksualumo ir leis atidengti šiek tiek nuogo kūno. Raktikaulį pabrėžiančios kuklios ir seksualios iškirptės, suteiks nuotakoms tokį įvaizdį kaip Audrey Hepburn ar Elizabeth Taylor. Šiai tendencijai yra priskirti ne tik apnuoginti pečiai, tačiau jie gali būti ir kitaip paryškinti: skaidrios iškirptės, kapos/palerinos, 3D detalės ar ilgos rankovės su iškirptais pečiais.

Kutai ir plunksnos



Mes mėgstame šiek tiek keistenybių vestuvėse, todėl kutai ir plunksnos būtent šį keistumo faktorių ir gali suteikti Jūsų šventei. Minkštos plunksnos ir kutai gali būti naudojami kaip nuotakos puošmenos, suteikti kitokių atspalvių ir nepaprastai smagaus judėjimo.  Tokio tipo suknelės į šventę įneš šiek tiek bohemiško prieskonio, laisvumo ir judesio.

Nuo galvos iki kojų - nėriniai



Nėriniai yra neatsiejama vestuvių dalis ir tam yra svarių priežasčių: tai ypač moteriškas ir elegantiškas audinys ir šio audinio suknelės gali būti visiškai skirtingos: ypač konservatyvios, ir tiesiog va-va-voom! Bet kuomet suknelė nuo galvos iki kojų yra padengta nėriniais - nepaprastas efektas tiesiog garantuotas! Nėriniai gali būti pateikiami ir kaip ypač šiuolaikiško dizaino alternatyva, tačiau vienaip ar kitaip jie turi senovines, vintažines konotacijas, kurios šį sezoną sužibėjo visiškai šviežiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą