2017 m. balandžio 26 d., trečiadienis

Ką verta žinoti renkantis progines sukneles?



Gyvenime netrūksta gražių ir išskirtinių akimirkų, o vienas jų šaltinių yra gražios progos. Vestuvės, jubiliejai, gimtadieniai bei kitos sukaktys – metas, kai galime patys gauti ir kitiems padovanoti daug gražių emocijų. Vis dėlto, kad šventės taptų iš tiesų įspūdingomis, tenka įdėti nemažai pastangų: ne tik išrinkti puikias dovanas, paruošti gardžias vaišes, papuošti aplinką įstabiomis dekoracijomis, bet ir pasirūpinti nekasdiene, šventiška apranga. Puikios šventės proga tikrai netiks dėvėti tai, ką esame įpratę kiekvieną mielą dieną – tiesiog būtina atrodyti išskirtinai, puošniai, patraukliai. Savaime suprantama, tai, ką rengsimės vienos ar kitos šventės metu yra labai individualu ir priklauso nuo daugybės aplinkybių, tačiau dailiosios lyties atstovės dažniausiai renkasi laiko patikrintą variantą – progines sukneles.  Šiandien šių suknelių pasiūla yra labai didelė bei nuolat atnaujinama, todėl nieko keista, kad ne vienai merginai ar moteriai šio apdaro pasirinkimas tampa tikrų tikriausiu iššūkiu. Ką pasirinkti, kad taptumėte vakaro karaliene? Turime keletą puikių patarimų, kuriuos skubame vardinti.



Vienas svarbiausių dalykų, nuo kurio reikėtų pradėti pačios pačiausios suknelės paieškas, tai – konkretus klausimas į atsakymą, ko jums iš tiesų reikia: pirktos ar nuomotos suknelės? Pirmuoju atveju puikiai tiks proginių suknelių nuoma,  tuo tarpu antruoju – proginių suknelių pardavimas. Dažnai tenka sutikti tiek merginų, tiek moterų, kurios niekaip negali nuspręsti, kuris iš dviejų pasirinkimų gali būti pats naudingiausias, tačiau gera žinia yra ta, jog rasti atsakymą labai paprasta. Jei manote, kad šis apdaras jums yra reikalingas tam, kad juo galėtumėte pasipuošti ir ateityje, tokiu atveju verta suknelę įsigyti, tuo tarpu norinčioms pasipuošti tik kartą, idealiai tiks proginių suknelių nuoma.

Norinčios surasti sau patį geriausią ir tinkamiausią  variantą laukiančiai progai, turėtų atsakyti ir į dar vieną klausimą: kokio tipo suknelė yra reikalinga? Norite pasipuošti vakarine suknele? O galbūt jums reikia išskirtinio grožio proginės suknelės? O galbūt puikiai  tiks tradicinė proginė suknelė? Pirmiausia mintyse susikurkite viziją, kaip turi atrodyti jūsų suknelė, o vėliau – leiskitės į jos paieškas. Vis dėlto, yra būtina pabrėžti, kad egzistuoja ir kita pusė – neretai vien tik vizijų nepakanka,  kadangi svarbi yra ir jūsų figūra.  Kai kurios proginės suknelės idealiai tinka tam tikriems figūrų tipams.



Yra įprasta manyti, kad proginės pavasarinės suknelės būtinai turi būti ilgos, šluojančios žemę. Tačiau tokia nuomonė yra labiau mitas, nei realus teiginys, kadangi iš tiesų  proginės suknelės gali būti labai įvairaus ilgio – ne tik šluoti žemę, bet ir būti žemiau kelių ar iki jų. Belieka tik pridurti, kad būtent ilgis ir yra dar vienas kriterijus, kurį būtina apgalvoti iš anksto.  Na, o jei niekaip negalite nuspręsti, kokio ilgio suknelė labiausiai tiktų jus, įvertinkite progos svarbą, aprangos kodą, o taip pat nepamirškite savęs paklausti, kokio ilgio suknelę dėvėdamos jaustumėtės geriausiai.



Ne ką mažiau svarbi yra ir suknelės spalva. Žinoma, nėra būtina iš karto konkrečiai apsispręsti dėl proginės suknelės spalvos, tačiau preliminarus apsisprendimas būtinas, tad atsakykite sau į klausimą, kokios spalvos suknelė jums yra reikalinga: tamsi, šviesi, ryški, o galbūt jus sudomins pastelinės spalvos? Net ir pačios išrankiausios dailiosios lyties atstovės ras sau tinkantį sprendimą – verta pagalvoti ir apie kelių spalvų sukneles. Šis apsisprendimas gerokai sutrumpins paieškas.

Būtina pridurti, kad jei siekiate iš tiesų nepakartojamo įvaizdžio, negalima pamiršti ir papildomų detalių. Norinčios atrodyti nepakartojamai, turėtų nepamiršti, kad egzistuoja daugybė aksesuarų, kurie gali tapti puikiu pasirinkimu. Kas tai bus, lieka spręsti jums: gal rankų darbo masyvi segė, gal prabangus koljė, o galbūt  - plačiakraštė skrybėlė.


Kiekviena iš mūsų esame savita ir unikali, todėl tai, kas tinka vienai, nebūtinai tiks ir kitai. Būtent todėl siūlome susipažinti su dar keliomis įžvalgomis, tad sau tinkantį patarimą ras kiekviena:

• trumpo liemens ir ilgų kojų savininkėms puikiai tiks į apačią platėjančios suknelės;
• jei turite berniukišką figūrą, jums puikiai tiks suknelės su raukiniais ir drapiruotėmis;
• turinčioms didelį biustą, verta rinktis liemenį išryškinančias sukneles;
• mažaūgės puikiai atrodys su suknelėmis, kurios neperkrautos dekoro elementais;
• jei norite paslėpti pilvuką, rinkitės po krūtine surauktą suknelę.



Svarbi proga artėja nenumaldomu greičiu, o jūs vis dar neradote savo suknelės? Jūsų visada laukia salonas Santa – čia rasite ne tik nuolat atnaujinamą proginių suknelių asortimentą, bet ir nuoširdžius bei profesionalius patarimus, ką pasirinkti ir kuo pasipuošti gražios šventės metu. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą