2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Vestuvinės suknelės 2017: ką apie tai verta žinoti?

Pavasariui įsibėgėjus, vis labiau pradedama ruoštis vienai svarbiausių gyvenimo švenčių – vestuvėms. Jei šį įvykį planuojate vasarą, tai, ko gero, nemaža dalis darbų jau yra suplanuota, na, o likusiems – taip pat svarbu skirti ypatingą dėmesį, tik tokiu atveju galėsite būti tikri, kad šventė bus nepakartojama. Vestuvinė suknelė yra vienas pagrindinių šios šventės akcentų, todėl jos pasirinkimui vertėtų skirti daug laiko ir pastangų. Vis dėlto, kiekviena nuotaka, rinkdamasi vestuvinę suknelę, neišvengia daugybės įvairių klausimų: kokios vestuvinės suknelės madingos šiuo metu; kas geriau –  vestuvinių suknelių nuoma ar vestuvinių suknelių pardavimas. Vestuvinę suknelę išsirinksite kur kas paprasčiau bei greičiau, jei perskaitysite šį straipsnį – jau netrukus atsakysime į svarbiausius klausimus.


Ką rinktis – vestuvinių suknelių nuomą ar pardavimą?

Įdomu tai, kad tikslaus ir aiškaus atsakymo į šį klausimą tiesiog nėra, kadangi kiekvienu atveju jūsų laukia tam tikri privalumai ir tik juos žinodamos, galėsite nuspręsti, kuris variantas geriausiai tinka jūsų atveju. Kalbant apie vestuvinių suknelių nuomą, reikėtų pabrėžti, jog dažniausiai tai yra pigesnis variantas nei vestuvinės suknelės pirkimas, be to, idealiai tinka toms merginoms, kurios nenori turėti savo spintoje  drabužių, kurių daugiau niekada nedėvės. Na, o vestuvinių suknelių pardavimas siūlo priešingas galimybes – tikėtina, kad teks gerokai plačiau atverti piniginę, tačiau galėsite pasilikti apdarą, kuris primins pačią gražiausią šventę ir  teiks pačias geriausias emocijas. Beje, jei vieną dieną suprasite, kad vis dėlto, šio drabužio jums daugiau tikrai nebereikia, visada išlieka dar viena galimybė – suknelę  galite parduoti. Na, o jei apie tokią galimybę svarstote jau nuo pat pirmos suknelės įsigijimo dienos, ilgai laukti nevertėtų, kadangi bėgant metams toks pirkinys praranda ne tik puikią pirminę išvaizdą, bet ir vertę.


Svarbiausia – turėti viziją

Nusprendus, kuris pasirinkimas yra geriausias jūsų atveju, negalima pamiršti ir dar vieno, ne ką mažiau svarbaus dalyko: atminkite, kad jūsų paieškos bus kur kas paprastesnės tuo atveju, jei turėsite viziją, kokios suknelės iš tiesų norite. Taigi, kuo anksčiau pradėsite galvoti apie tai, kokia suknelė reikalinga, tuo geriau – pakaks laiko norui išgryninti. Na, o, jei nesate dar tvirtai apsisprendusi, kokiu suknele norite pasipuošti, atkreipkite dėmesį į tam tikrus kriterijus: figūros ypatumus, drabužio stilių, naujausias mados tendencijas. Aiški vizija iš šimtų skirtingų suknelių leis išsirinkti tik labiausiai patinkančias.

Ar tikrai gerai jaučiatės dėvėdamos suknelę?


Specialistai paprastai rekomenduoja išsirinkti bent 4 – 5 sukneles favorites, iš kurių viena ir galėtų tapti tuo apdaru, kuriuo ir puošitės šventės dieną. Ir ką daryti tuomet, kuomet visos suknelės favoritės yra puikios, tad išsirinkti tą vienintelė atrodo labai sunki užduotis? Viena gudrybė padės priimti lemiamą sprendimą: rinkitės tą suknelę, kuri geriausiai tinka prie jūsų figūros ir kurią dėvėdamos jaučiatės geriausiai – tai garantuos puikų galutinį rezultatą.

O gal reikalingos dvi suknelės?..

Vis daugiau ir daugiau nuotakų renkasi galimybę dėvėti net dvi vestuvines sukneles gražios šventės metu: viena suknelė yra  dėvima oficialios dalies metu, kita – prasidėjus šventiniam pobūviui. Dar prieš pradėdamos suknelės paieškas turite sau atsakyti į klausimą: kiek suknelių reikia jums? Jei ir jūs norite pasipuošti dviem vestuvinėmis suknelės, tokiu atveju  iš anksto verta nusiteikti tam, kad paieškos bus šiek tiek ilgesnės ir pareikalaus daugiau pastangų, o taip pat – turėti aiškią viziją, kaip turės atrodyti abi suknelės.


Vestuvinių suknelių salone SANTA  - visada esate laukiamos

Norite greitų ir lengvų vestuvinės suknelės paieškų? Jūsų visada laukia vestuvinių suknelių salonas SANTA. Viskas, ko jums reikia, tai – tik turėti viziją, kaip norite atrodyti savo vestuvių dieną ir rasti bent truputį laiko savo įtemptoje dienotvarkėje vizitui pas mus – malonaus pokalbio metu aptarsime, kokios suknelės pageidaujate ir pasiūlysime tinkamiausius variantus. Nuolat atnaujiname salono suknelių pasiūlą, atsižvelgdami į  naujausias tendencijas. Atstovaujame visame pasaulyje garsią kompaniją PRONOVIAS, kurios gaminiai niekada nepalieka abejingų. Tobulam šventiniam įvaizdžiui sukurti, reikalinga ne tik vestuvinė suknelė, bet ir išskirtiniai, puošnūs aksesuarai – priderinsime labiausiai tinkančius prie pasirinktos suknelės. Nuoširdus dėmesys, profesionalūs patarimai bei įžvalgus, atsižvelgimas į naujausias mados tendencijas bei kitus kriterijus, garantuos, kad savo šventės dieną atrodysite nepakartojamai.



Vestuvės – viena svarbiausių dienų jūsų gyvenime, o vestuvinė suknelė – vienas iš tų drabužių, kurio pasirinkimui reikėtų skirti ypatingą dėmesį. Tegul šventinis pasiruošimas būna džiugus, o vestuvinės suknelės pasirinkimas – greitas ir malonus procesas kartu su vestuvinių suknelių salonu SANTA.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą